Simon Šavle

Prispeval bom k temu, da bomo združevali moči in izkušnje ter čim bolj konstruktivno reševali probleme. Sem za kulturo in spoštovanje vsakega človeka.


Sem samostojni podjetnik, po izobrazbi elektrotehnik, živim v Pradah. Rad delam v redu, disciplini in v okolju, kjer vladata kultura in spoštovanje vsakega človeka. Moje vrednote so delo, družina, dom, prijatelji, poštenost. Tako živim vsak dan in pričakujem, da bodo ljudje v mojem okolju tudi izkazovali svoje pozitivne vrednote. In veseli me, ker me obkroža veliko ljudi s takšnimi vrednotami. Spoštujem korenine svojih staršev in nonotov in jih prenašam na svoje potomce. 

Najraje prisluhnem ljudem v vsakdanjih pogovorih in skušam pomagati po svojih močeh. Vključujem se v reševanje raznovrstnih težav, najraje v skupinsko delo, kjer se združijo moči in energija ter se izmenjajo izkušnje. To me krepi in povezuje v skupnost. 

In kaj želim za naprej? Predvsem živeti v čistem in urejenem podeželju. Če bom izvoljen v občinski svet, pa bom prispeval k temu, da bomo združevali moči in čim bolj konstruktivno reševali težave. 

Na seznam kandidatov
  • Deli objavo