Ismeta Hajdarević

V svojem okolju je treba ustvarjati dober zgled, to je moje vodilo. Od občine želim, da poskrbi za neprofitna in cenovno dosegljiva stanovanja.


Z družino živim v Pobegih v najemniškem stanovanju. Trudim se, da sem dobra mati in vzgojiteljica. Družina je moje bogastvo in rada jo razvajam z dobro hrano in še boljšim pecivom. Vem, da je treba v svojem okolju ustvarjati dober zgled, še posebej svojim otrokom. To je moje življenjsko vodilo. Moja velika želja je imeti svoj vrt in si pridelovati vso zelenjavo, sadje in poljščine. Živim v najemniškem stanovanju, kjer nimam te možnosti. Oba z možem sva zaposlena, jaz delam v kuhinji, a z nizko plačo ne dobiš kredita za odkup stanovanja.

Imam kar nekaj konkretnih idej in želja, za katere se bom zavzemala v občinskem svetu, če bom izvoljena. Zagotoviti je potrebno dovolj mest v otroških vrtcih. Sama dobro vem, kako je, če moraš otroka voziti v vrtec v drugi kraj, saj se mi je lani zgodilo prav to. Želim tudi, da se uredi otroško igrišče v Pobegih in v drugih krajih, kjer igrišč še ni. Asfaltirati je potrebno nekatere ceste, ki jih občani veliko uporabljamo, pa so zaenkrat še makadamske, na primer cesto na Poljane. Moja srčna želja pa je tudi, da bi občina poleg neprofitnih najemniških stanovanj zgradila tudi stanovanja, ki bi jih lahko odkupili tisti občani, ki ne moremo priti do neprofitnega stanovanja niti si ne moremo privoščiti stanovanja po astronomskih tržnih cenah, lahko pa bi s trdim delom in skromnim življenjem odkupili cenejše stanovanje.

Na listi Skupaj kandidiram za spremembe, za dvig kakovosti našega življenja v občini. Za to sem se odločila brez dvomov, saj dobro poznam našo župansko kandidatko Olgo Franca in vem, da bo kot županja lahko pomagala še več ljudem kot do sedaj.

Na seznam kandidatov
  • Deli objavo